torsdag 26 maj 2016

Boosted board och andra tankar

Hej alla glada!
Jag har nyligen fyllt 30 år och jag firar som vanligt genom att köpa mig något jag verkligen vill ha. Bland annat blev det några trolleriartiklar, lite GOT-actionfigurer (se bild), mitt dyraste restaurantbesök hittills samt några kommande presenter.
Dexter samman med Arya och Tyrion
Det ena är ett Littmann cardiology IV-stetoskop för 2100 kr (dyyyrt!) vilket jag ser som en viktig investering för mitt kommande jobb som el doctor.

Boosted Board
Det andra.. är att jag har förbeställt en boosted board 2nd gen!!:


Det är alltså en elektrisk longboard. Brädan som jag köper är en Dual+ och kan åka runt 19 km på en laddning, kan köra i uppförsbackar, laddas på ca 1 timma, samt har en maxhastighet på 35 km/h. ^ ^. De har precis börjat med frakt till bland annat Sverige.

Vill ni också köpa en sådan board, när den släpps i början av juli och samtidigt få $100 rabatt på köpet, så kan ni nyttja min "referrallänk" så ger ni samtidigt en likadan bonus till mig.
Rabattlänk
------------------------------------
Övriga tankar:
-Jag tror Storbritannien lämnar EU dvs Brexit fullföljs och detta kommer leda implosion av EU eller förändring av dess uppbyggnad.
-Jag har extremt mkt "insiderinformation" från X antal läkare om den extrema potential det finns för utvecklare av handhållna ultraljudskanners. Dessa används inte endast till graviditetsundersökning utan också vid vätska i lungorna, eller omkring hjärtat, njurskador, mjältskador, leverskador eller traumaskanning generellt (FAST). Har ännu inte undersökt vilka bolag som är hetast på marknaden men det kommer. Ser en solklar värdeinvestering där. Kom ihåg att det var hos mig ni hörde det först, sista gången jag fick upp ögonen för medicintekniska hjälpmedel var när jag skrev om robotkirurgi och DaVinci systems, och det gick ju rätt bra för dem.
-Jag tror Tyrion är en Targaryen. ;)
- Min sluttenta är om mindre än en månad. Håll tummarna.
- Swingläge i Lucara. Tror vi når 29 kr omkring den 29e juni. Ren spekulation.
-Har planer på att flytta till ett annat ställe i Danmark, fortfarande en storstad men runt 120 km längre bort och närmare Sverige än idag.

Trevilig sommar! =)

5 kommentarer:

 1. Grattis och det finns en massa intressanta bolag där ett sjukvårdsperspektiv kan vara intressant.

  Med tanke på ditt intresse för ultraljud borde Medistim vara ett perfekt bolag och Värdepapprets analys finns tillgänglig på Medistims hemsida (http://medistim.com/2015/09/copy-of-independent-analysis-of-medistim-and-the-medistim-share/).

  Sedan har vi så klart bemanningssektorn där jag äger NGS och Boule Diagnostics som jag tycker är ett intressant bolag till rätt pris. Är det några bolag som du har koll på?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Skall kolla vidare på medistim. Har också prenumeration på värdepappret så kan dyka ner och se i vilket nummer det var i.

   Jag har varit rätt dålig på nya investeringar då jag inte haft inkomst nu sista halvåret så jag har enbart haft koll på mina nuvarande investeringar vilket på ena sidan är bra då jag haft mer information och säkerhet, men dåligt då jag haft mindre potentiell avkastning. Jag tror det ändrar sig när min första inkomst kommer.

   Jag har dock alltid varit lite intresserad av bemanningssektorn där jag tidigare varit mycket nära att investera i Proffice - jag får spana in NGS och Boule Diagnostics, men känner dessvärre inte till dem.

   Tack för tipsen och kommentaren!

   Radera
  2. Analysen finns på länken, men går lätt att hitta exakt nummer med Google. På Ngs och Boule har jag analyser på min blogg som kan vara en bra start.

   Radera
 2. Jasså det finns fler i aktiesvängen som gillar figurer av plast:) Skönt... Då är jag inte ensam:)

  MvH Pengaregn

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe. Jajamen. Ibland gör de mer intryck för omgivningen än en vanlig poster på väggen.

   Radera